espigrafie-consult

Spirit on Paper


mediumpraktijk voor doorgevingen over de mens en zijn omgeving

espigrafie/consult

Espigrafie

Linda van den Boogert

voorbeeld van een espigrafie

In het jaar 2.000 begon ik mediamiek te schilderen. Niet dat ik daarom gevraagd had. Het ontstond gewoon. Ik kwam er al snel achter dat de schilderijtjes die ik maakte -en eerlijk gezegd niet begreep- niet voor mezelf maar voor anderen waren. Beter gezegd: het waren portretten van mensen in de vorm van lijnen, kleuren en vormen. En die portretten lieten de mens die geschilderd was zien zoals die op dat moment in zijn leven stond. 

Langzaamaan leerde ik die portretten te duiden. Op een mediamieke manier leerde ik de betekenis van kleuren en vormen. Ook kwam er een naam voor: espigrafie. Espi van het Latijnse espiritu, dat staat voor 'geest' en grafie van het Griekse graphia dat 'lijnen' betekent.


Een espigrafie is een weergave op papier van je innerlijke werkelijkheid.


Je krijgt een espigrafie met een duiding en kunt ondertussen de vragen stellen die je nu over je leven hebt. Deze worden mediamiek beantwoord. Op vragen wanneer je rijk wordt en wanneer je je prins(es) op het witte paard tegenkomt komt nooit een antwoord. 


Een espigrafie kost € 65,-


Consult

Heb je een of meerdere vragen dan kun je ook terecht voor een consult. Tijdens een consult worden je vragen mediamiek beantwoord. Je krijgt hierbij geen aquarel. En ook hiervoor geldt dat je geen antwoord krijgt op vragen over rijkdom en toekomstige prinsen of prinsessen. 


Een  consult kost € 50,-

Spirit on Paper © 

Molenstraat 97  4793 RA  Fijnaart   linda@spiritonpaper.nl